Het laatste nieuws

ZP bijeenkomst bij Azerty

20220913_0023

Wat een mooie bijeenkomst! Gisteren waren we te gast bij Azerty, waar we hartelijk werden ontvangen door Jeroen te Wierik. Vele belangstellenden kwamen op deze bijeenkomst af om een kijkje te nemen in het nieuwe gebouw van Azerty. Geboeid luisterden de aanwezigen naar het verhaal van Jeroen. Zo vertelde hij over de geschiedenis van het bedrijf en het onderscheidend vermogen van Azerty. Onze gastheer gaf een rondleiding door het gebouw en na de rondleiding konden we kiezen welk onderwerp Jeroen verder mocht toelichten, zoals “Dansen met je klant” of “Zwarte bladzijden”.

Tot slot had Jeroen een leuke Kahoot-quiz geregeld, waarbij wethouder Alexander Kreule, vice-voorzitter Ron Hoogsteder en onze kersverse secretaris Silvia Wiggers met de prijzen naar huis gingen.

Tijdens de opening van de avond verwelkomde onze voorzitter Marian Ellenbroek iedereen. Ze was verheugd om zoveel gasten te zien. Ze zette Judith Elissen in het zonnetje en bedankte haar voor haar jarenlange inzet voor ZP Raalte als secretaris. Verder wees Marian op de unieke gelegenheid om vooral gebruik te maken van de Social Media Leergang die speciaal georganiseerd wordt voor alle ondernemers (en hun medewerkers) in de gemeente Raalte. De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Namens het bestuur van ZP Raalte en alle leden bedanken we Jeroen voor zijn gastvrijheid en deze mooie avond!

Fotografie: Nolly Tibben Fotografie.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.