Het laatste nieuws

Workshop ‘lichaamsbewustzijn’ en tennisclinic bij ZP Raalte

Op donderdagavond 6 juni organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, een tennisclinic en workshop ‘lichaamsbewustzijn’ tijdens de maandelijkse netwerkbijeenkomst. Hans van Halteren van Van Halteren Consultancy geeft een tennisclinic waarmee deelnemers basistechnieken leren of hun slag kunnen verbeteren. In de workshop ‘lichaamsbewustzijn’ laat Niek van Halteren van Current Leadership de kracht van lichaamsbewustzijn, mindset en ademhaling, zien en beleven. Niek is gecertificeerd Wim Hof trainer.

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 18.30 uur van harte welkom bij Tennispark Ramele (Hammerweg 8 in Raalte). Deelnemers aan de tennisclinic moeten, waar mogelijk, hun eigen tennisracket meenemen. Na de workshop is er uiteraard volop mogelijkheid om in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis.

Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 5 juni opgeven bij info@zpraalte.nl.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.