Het laatste nieuws

Terugblik ZP bijeenkomst Ondernemen in de uitvaartzorg

ZP-bijeenkomst-ondernemen-in-de-uitvaartzorg-1

Het was een fantastische avond! Deze uitspraak zou je niet verwachten na een bezoek aan een crematorium. Toch hebben we het zo ervaren. In jun bezochten we het onlangs gerenoveerde uitvaartcentrum in Nijverdal, een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen.

Ons ZP-lid Marja van der Wal (Monuta Marja van der Wal) vertelde gepassioneerd over haar leven en werk als uitvaartleider, wat ze zoal heeft meegemaakt en waar ze tegen aan loopt als ondernemer.

We kregen een rondleiding van Jaap Oude Groote Beverborg en konden niet alleen de vernieuwde ontvangsthal en aula bezichtigen, maar we kregen ook een kijkje achter de schermen, zoals de oven, machinekamer, de familiekamers en verzorgingsruimte.

Het uitvaartcentrum heeft een warme en sfeervolle inrichting gekregen, die rust en geborgenheid uitstraalt. Op de wanden zijn prachtige natuurfoto’s uit de omgeving te zien. Het interieurontwerp is van Miranda Hoogsteder-Hammers (Hoogsteder architecten).

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.