Het laatste nieuws

Terugblik op bijeenkomst met Ferenc van Damme op 25 april

6-ZP Raalte-Startersloket

Wat een fantastische avond! Ruim 60 ondernemers mochten we verwelkomen bij de inspiratiesessie van Ferenc van Damme in het HOFtheater Raalte. Een mooie samenwerking tussen ZP Raalte en het Startersloket.

Ferenc van Damme nam ons mee in zijn visie op de wereld. We leven niet in een tijdperk van veranderingen, maar in een tijd van verandering van tijdperken. Alles verandert in een hoog tempo, met als voorbeeld de ontwikkeling van AI en ChatGPT. We kunnen niet anders dan meebewegen met deze veranderingen.

Aan de hand van de Mentalitytest liet hij een indeling in doelgroepen zien op basis van normen en waarden en hoe deze groepen in de toekomst veranderen. Pas je product of dienst daarop aan door met de groepen van de toekomst in gesprek te gaan. Laat je klagers je beste ambassadeur worden.

Bij de verloting van het boek ‘Hoe dan?’ was Ilona Hiddes de gelukkige.

Voor meer inspiratie ga dan naar de boeken en andere studie – en inspiratiebronnen die Ferenc genoemd heeft: Hoe Dan? – Blijf Leren!

Luister je liever een podcast? Ga dan naar BREINN podcast met Ferenc: Ferenc bij Bruno and The Futuremakers

We bedanken alle aanwezigen voor deze mooie avond. Fijn dat jullie er waren.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.