Het laatste nieuws

Terugblik Inspiratiesessie

6-ZP Raalte-Startersloket

Wat een inspirerende bijeenkomst! Donderdag 25 april zaten ruim 60 ondernemers geboeid te luisteren naar het verhaal van Dennie Pasman (Vsee Search Marketing) over ChatGPT en AI.
Wat is er nu al veel mogelijk met AI en wat gaat het ons in de nabije toekomst brengen?! AI is continu in ontwikkeling en we maken er nu al gebruik van soms zonder dat je er bewust van bent.

Aan de hand van voorbeelden vertelde Dennie wat er mogelijk is, maar hij wees ons ook op de risico’s. Hij gaf tips hoe je zelf ChatGPT voor je bedrijf kunt inzetten en om niet te snel op te geven als het eerste antwoord wat tegenvalt. Oefening baart kunst! Ben je na een aantal stappen tevreden over het antwoord, vraag ChatGPT dan welke vraag je had moeten stellen om tot dit antwoord te komen.

Gebruik ChatGPT als jouw partner en digitale assistent in je bedrijf voor snelheid, kwaliteit en kennis. Wil je op de hoogte blijven en tips ontvangen, meld je aan via vsee.nl/chatgpt

De inspiratiesessie werd georganiseerd door ZP Raalte in samenwerking met het Startersloket Raalte.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.