Het laatste nieuws

Terugblik bedrijfsbezoek Beekman Elektro

zp-raalte-beekman-15

Op donderdag 14 maart waren we te gast bij Beekman Elektro. Gastheren Erik Beekman en Gerben Gritter ontvingen ons met de woorden “Mooi da-j d’r bint”. Dat was het zeker, mooi, “donders mooi”. We waren onder de indruk van dit mooie bedrijf.

In zijn nieuwe pand, dat een complete showroom is van technische mogelijkheden, gaf Erik ons een presentatie van zijn bedrijf en vervolgens een rondleiding.

Hij vertelde over de geschiedenis van het bedrijf en de kernwaarden waar ze voor staan: eerlijkheid, kwaliteit, meedenken, betrokken, plezier in het werk, eigenaarschap, passie en no nonsense mentaliteit.

Over uitdagingen, kansen, hoe ze samenwerken en vooral hoe samenwerking hen sterker maakt. Een mooi en inspirerend ondernemersverhaal! De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. We bedanken Beekman Elektro voor hun gastvrijheid en voor de geslaagde avond.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.