Het laatste nieuws

Nieuwe bestuurssecretaris

Judith-Elissen-Silvia-Wiggers

Na 3 jaar de rol van secretaris met plezier vervuld te hebben zit de bestuurstermijn van Judith Elissen erop en neemt ze afscheid van het bestuur. Graag verwelkomen we Silvia Wiggers (Silvia Wiggers Coaching en training) als nieuwe secretaris. Silvia is enthousiast om deze bestuursfunctie op te pakken en zal vanaf 1 september de werkzaamheden overnemen van Judith.

“Ik heb drie jaar met veel plezier en enthousiasme de rol van secretaris mogen vervullen.” Aldus Judith. “Het was een geweldige, leerzame en gezellige periode. Soms uitdagend, zoals in de coronaperiode. Maar wat een mooie club met een top bestuur (zowel oud als nieuw;). Zo mooi om te zien hoe zij hart hebben voor de vereniging. Maar ook de leden zijn enorm betrokken en de sfeer is altijd top. Een mooie, hechte club waar ik trots op ben en zeker lid van blijf. Bedankt!”

Namens het bestuur en alle leden bedanken we Judith voor al haar inzet en werk wat ze de afgelopen jaren heeft verricht en wensen we Silvia veel plezier en succes toe met haar nieuwe rol.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.