Het laatste nieuws

Nieuw bij Startersloket Raalte workshop ‘Is ondernemen iets voor mij?’

Is-ondernemen-iets-voor-mij-Startersloket-Raalte

Ontdek de mogelijkheden om voor jezelf te beginnen – speciaal voor préstarters

Droom je van een eigen bedrijf? Maar durf je de stap niet te zetten? Vraag je je af of het ondernemerschap bij je past?

Het Startersloket Raalte organiseert op donderdag 15 juni 2023 een workshop ‘Is ondernemen iets voor mij? Speciaal voor mensen die overwegen om een eigen bedrijf te beginnen.

Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met ondernemer Chanine Krisman (Stijl op Peil). Ze neemt ons mee in haar ondernemersverhaal, welke stappen heeft ze gezet en waar is ze tegen aan gelopen als startend ondernemer.

Vervolgens ga je onder begeleiding van coach Ans Koolman (Koolman Coaching) zelf aan de slag. Je gaat ontdekken welke eigenschappen en vaardigheden gewenst zijn om een succesvol ondernemer te worden. Na deze avond heb je meer inzicht in de afweging die je zelf moet maken en kun je voor jezelf de vraag beantwoorden of ondernemen iets voor je is. Deze avond wordt geleid door Erna Veldkamp (VERder Coaching).

Aanmelden

De workshop wordt gehouden op donderdag 15 juni bij Sportbedrijf Tijenraan (vergaderzaal 1e verdieping) in Raalte (Zwolsestraat 65) en is van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur).

De workshop is voor préstarters uit de gemeente Raalte. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich voor 7 juni opgeven via info@startersloketraalte.nl

Startersloket Raalte

Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

Meer weten?

Meer informatie? Kijk op www.startersloketraalte.nl of mail naar hallo@startersloketraalte.nl.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.