Het laatste nieuws

Netwerkbijeenkomst ZP Raalte over social media

photodune-2323888-thumb-up-like-button-s

De Sallandse netwerkorganisatie van zelfstandige professionals, ZP Raalte, houdt op donderdag 11 mei een workshop over het slim gebruiken van social media. Marcel Manenschijn van Moonworkx gaat met leden en belangstellenden zijn kennis delen over Facebook, Instagram en LinkedIn. De bijeenkomst begint om 19.30 uur bij de flexwerklocatie OP1, Passage 1a in Raalte.

In de praktijk blijkt dat ondernemers veel mogelijkheden niet of beperkt inzetten. Tijdens de presentatie legt Marcel uit hoe je als zzp-er door goed gebruik van social media de interactie op je website kunt vergroten.

Facebookkenner Marcel Manenschijn

Marcel Manenschijn geeft workshops aan ondernemers en/of werknemers en ontzorgt bedrijven bij hun gebruik van Facebook, Instagram en LinkedIn. Marcel was in 2014 de oprichter van de Facebook community ‘Leven in Raalte’. Tijdens deze periode heeft hij zijn Facebookkennis uitgebouwd en geleerd hoe je klanten en andere doelgroepen via social media beter kunt bereiken. Bovendien is hij gespecialiseerd in de laatste ontwikkelingen van Facebook.

Ook belangstellenden zijn welkom

De bijeenkomst is gratis en in eerste plaats bedoeld voor leden van ZP Raalte, maar belangstellenden zijn eveneens van harte welkom om kennis te maken met dit warme netwerk van zelfstandige professionals. Na de workshop is er volop gelegenheid onder het genot van een hapje en drankje ongedwongen te netwerken. Aanmelden is gewenst via aanmelden@zpraalte.nl.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.