Het laatste nieuws

Mediatraining voor ZP’ers uit Raalte

silentspeakers-klein

‘Bent u nieuws of maakt u het?’

Op donderdagavond 6 april a.s. verzorgt het mediatrainingsbureau Silent Speakers een mediatraining op maat voor ZP Raalte. ‘Weten wat je wel of niet moet doen in de omgang met de media is cruciaal voor zelfstandige professionals’, zegt Ben Posthumus, directeur/eigenaar van het mediatrainingsbureau Silent Speakers. ‘Naast het overtuigend promoten van je bedrijf via de media is het van groot belang om goed voorbereid te zijn op lastige kwesties waarmee je als ondernemer in het nieuws zou kunnen komen. Als je niet goed communiceert in een crisissituatie kan dit je imago schaden en het voortbestaan van je bedrijf bedreigen.’

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom om de mediatraining te volgen bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte). Daarna kunnen zij in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals ontmoeten tijdens de  netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.