Het laatste nieuws

Kom ook naar de gastenavond op 8 juni

ZP Raalte houdt donderdag 8 juni een gastenavond voor geïnteresseerde zelfstandige professionals uit Raalte en omgeving. Leden nemen introducé(e)s mee, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur bij de flexwerklocatie OP1, Passage 1a in Raalte.

Kennismaken met zp’ers

De avond staat in het teken van kennismaken met ondernemers in diverse branches. Door onderlinge samenwerking wil ZP Raalte de positie van zp’ers in de regio Raalte versterken. Tijdens een speeddate krijgen de aanwezigen de gelegenheid zich te introduceren en contacten te leggen met elkaar.

Juridisch goed geregeld?

Tijdens de avond vertelt Marian Ellenbroek van Schoebroek Advocaten over de juridische aspecten die voor zp’ers van belang zijn. Zij geeft informatie over algemene voorwaarden. Zijn die wel of niet nodig voor zp’ers en hoe moet je omgaan met de algemene voorwaarden van opdrachtgevers? Wat houdt beroepsaansprakelijkheid in? Is een verzekering belangrijk? Marian legt uit hoe het zit en gaat in op juridische vragen van de aanwezigen.

Graag aanmelden

Na het officiële deel van de avond en is er volop gelegenheid onder het genot van een hapje en drankje ongedwongen te netwerken. Graag even aanmelden via aanmelden@zpraalte.nl.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.