Het laatste nieuws

Bijeenkomst ZP Raalte over LinkedIn met presentatie van Mitchell Brown

BrightBrown_127-6x4

Op donderdagavond 4 oktober a.s. verzorgt Mitchell Brown van Bright Brown en HulpbijLinkedIn.nl een presentatie over de mogelijkheden van LinkedIn voor (ZP) ondernemers.

Iedereen heeft een persoonlijk merk en je persoonlijke merk is essentieel voor elke ZZP’er. Maar hoe ontdek jij je eigen Personal Brand en hoe zet je deze in op LinkedIn? Hoe maak je je profiel zo efficiënt mogelijk voor de juiste doelgroep en het juiste bereik? En op welke manier ga je hiermee netwerken? Mitchell Brown, branding en LinkedIn expert, neemt je op zijn inspirerende en enthousiaste wijze mee in de eindeloze mogelijkheden van LinkedIn. Met als einddoel het maximale uit LinkedIn halen.

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom om de bijeenkomst met onder andere deze presentatie te volgen bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte). Daarna kunnen zij in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis.

Geef je snel op via aanmelden@zpraalte.nl.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.