Het laatste nieuws

Bijeenkomst ZP Raalte met bezoek aan Magies Glas

Magies Glas

Op donderdagavond 5 oktober organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, een netwerkbijeenkomst met een bezoek aan Magies Glas. Magies Glas is het atelier van glazenier Marije Gies uit Raalte, tevens ook lid van ZP Raalte. In een rondleiding laat zij zien wat Magies Glas zoal doet op het gebied van glas-in-lood ramen, restauratie, glasfusion, glascasting, tiffany en workshops. Een mooie gelegenheid om het ambachtelijke werk eens van dichtbij te kunnen bekijken.

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte). Na een kort ledenoverleg volgt het werkbezoek. Uiteraard is er na het werkbezoek volop mogelijkheid om in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis. Deelnemers kunnen zich voor 3 oktober opgeven bij info@zpraalte.nl

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.