Laden Evenementen

Lid worden?

Starterscafé – 5 juli 2024

Starterscafé-05-07-2024-Raalte-e

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen.

Droom je erover om voor jezelf te beginnen? Ben jij onlangs een bedrijf gestart? Als startend ondernemer heb je heel vragen en uitdagingen. Het Startersloket Raalte houdt op vrijdag 5 juli 2024 een starterscafé voor ondernemers die een eigen bedrijf zijn gestart of willen beginnen. Het starterscafé is een uitstekende gelegenheid om te netwerken, vragen te stellen, kennis te delen en ideeën uit te wisselen met andere ondernemers uit verschillende branches. Laat je inspireren en leer van andere ondernemers.

Vrije inloop

Het starterscafé wordt gehouden bij Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte (Kerkstraat 2) en is van 11:00 tot 12:00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het starterscafé is voor (pre)startende ondernemers in de gemeente Raalte. Ook ondernemers die al wat langer bezig zijn, zijn welkom om aan te sluiten.

Startersloket Raalte

Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

Meer weten?

Meer informatie? Kijk op www.startersloketraalte.nl of mail naar info@startersloketraalte.nl

Meer informatie of aanmelden:

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
08:00 - 17:00

Organisator

Startersloket Raalte

Locatie

Hotel Restaurant De Zwaan
Kerkstraat 2
Raalte, 8102 EA
+ Google Maps