Laden Evenementen

Lid worden?

Social media leergang – Workshop 4 – LinkedIn

LinkedIn-evenement

Door Nicole van Druten (Mooi Geregeld)

Wil je dat jouw profiel opvalt tussen je concurrenten? Wil je meer business uit LinkedIn halen? Ben je klaar voor een killer company page?

Nicole van Druten (Mooi Geregeld) helpt je om een ijzersterk persoonlijk profiel en een killer company page te krijgen en zo je zichtbaarheid en je bereik te vergroten. Want nee, niet iedereen krijgt jouw berichten zomaar te zien. Het algoritme en je social selling index zijn bepalende factoren voor het bereik van je update.

Maar je kunt de regie pakken en het algoritme voor je laten werken! Met de juiste kennis kun je jouw bereik (en daarmee ook succes) beïnvloeden.

Nicole geeft je een kijkje in de keuken van LinkedIn en geeft je tips hoe je LinkedIn optimaal kunt inzetten en hoe je je kansen kunt vergroten.

Want met ruim 8 miljoen profielen in Nederland is LinkedIn het meest invloedrijke, zakelijke sociale medium voor B2B Marketing en digitaal netwerken. Vergroot je je bereik, dan vergroot je je kansen!

LinkedIn expert

Nicole van Druten (Mooi Geregeld) is LinkedIn expert en helpt ondernemers met hun online marketing strategie en zorgt voor invulling en plaatsing van online content, zowel op social media als op websites. Ze heeft een grote passie en voorliefde voor netwerken en verbinden.

Meer informatie of aanmelden

Meer informatie of aanmelden: https://www.zpraalte.nl/social-media-leergang/

Gegevens

Datum:
11 november 2022
Tijd:
08:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.zpraalte.nl/social-media-leergang/

Organisator

ZP Raalte
E-mail
aanmelden@zpraalte.nl

Locatie

Bij Lampe
Almelosestraat 2
Raalte, 8102 HD Nederland
+ Google Maps