Laden Evenementen

Lid worden?

Social media leergang – Workshop 3 – Facebook

Facebook-evenement

Door Judith Elissen (Social Media Salland)

Met maar liefst 1.9 miljard dagelijks actieve gebruikers is Facebook nog steeds hét meest populaire sociale mediaplatform ter wereld. Slimme zet dus om daar als ondernemer ook gebruik van te maken dus. Maar hoe dan? In deze workshop ga je ontdekken waarom Facebook interessant is voor jou als ondernemer. Kom maar op met die volgers!

De basis van FACEBOOK marketing

In deze workshop leer jij de basis over hoe je Facebook handig in kunt zetten om met je publiek te communiceren, je (potentiële) klanten te bereiken en je volgers op de hoogte te houden. Je doet basiskennis op over de verschillende functies van je Facebookpagina. Ook krijg je antwoord op de vraag: wel of geen bedrijfspagina? Wat moet ik posten? Hoe vaak? Hoe maak ik een goede post? Wat zijn story’s? Hoe plan ik content vooruit zodat het mij niet veel tijd kost? Hoe kan ik zien hoe mijn content scoort bij mijn volgers (statistieken)? Vervolgens ga jij aan het werk en met alle tips je eigen bericht of story maken waarop je feedback krijgt. Daarna wordt je kennis nog even op een leuke manier getest (opletten dus!) en afsluitend krijg je een hand-out waar alle tips nog eens op staan (inclusief contenttips waaróver je kunt posten) zodat je thuis of op kantoor direct aan de slag kunt!

Programma:

8.30-9:30 uur:      Presentatie over de basis van Facebook (wel handig als je al een Facebookpagina hebt zodat je niet helemaal blanco bent).
9.30-10.30 uur:    We gaan aan de slag met het maken van een bericht of story. Heb je je laptop bij je? Dan kun je het ook direct inplannen.
10.30-11.00 uur: Contentcreaties samen bespreken, feedback en korte kennistest (Ja, je kunt iets winnen!)

Judith Elissen

Judith Elissen is eigenaar van Social Media Salland. Zij helpt bedrijven (meer) succes te behalen met social media als marketingtool door advies, training, contentcreatie en social media beheer. Bereik je doelgroep ook online en bouw een duurzame band op. Eerst zaaien, dan oogsten!

Meer informatie of aanmelden

Meer informatie of aanmelden: https://www.zpraalte.nl/social-media-leergang/

Gegevens

Datum:
28 oktober 2022
Tijd:
08:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.zpraalte.nl/social-media-leergang/

Organisator

ZP Raalte
E-mail
aanmelden@zpraalte.nl

Locatie

Bij Lampe
Almelosestraat 2
Raalte, 8102 HD Nederland
+ Google Maps