Laden Evenementen

Lid worden?

Social media leergang – Workshop 2 – Zakelijk vloggen

Vloggen-evenement

Door Anneloes Rabel (Taaluilen)

Zakelijk vloggen is niets anders dan dat je een persoonlijk verhaal vangt in een filmpje. En beelden zeggen nou eenmaal 1000 keer meer dan woorden. Het kan jouw verhaal zijn of een verhaal van een ander. Maar altijd vanuit een persoonlijk perspectief. Zo kom je dicht bij je doelgroep, of beter nog: je volgers of zelfs fans.

De basis van het vloggen

In onze laagdrempelige en praktische training leer je op een snelle en makkelijke manier te vloggen. Je doet basiskennis op over verschillende soorten vlogs en over wat je met vlogs kunt bieden. Je leert aan de hand van een aantal slimme tips op een ontspannen manier voor de camera te staan. Door te ‘doen’ trekken wij je over die drempel en krijg je het vloggen steeds beter onder de knie. Je denkt na over onderwerpen uit je eigen praktijk. Daarbij maak je gebruik van je eigen expertise en ervaring. Vervolgens werk je aan de hand van een handig stappenplan aan je eigen vlog. Tot slot krijg je feedback op je eerste beelden en maak je een aanzet tot het monteren van je beelden.

Programma:

8.30-9:30 uur: info ophalen en algemene presentatie (interactief)
9.30-10.15/10.30 uur: aan de slag met je eigen vlog
10.30-11.00 uur: elkaar de vlogs laten zien en feedback geven

Taaluilen

Anneloes Rabel is communicatieadviseur en trainer bij Taaluilen in Raalte. Taaluilen brengt organisaties tot leven: haalt het onderscheidende vermogen bij naar boven. Van beleid naar beleving dus. En daarmee raak jij jouw doelgroep.

Meer informatie of aanmelden

Meer informatie of aanmelden: https://www.zpraalte.nl/social-media-leergang/

Gegevens

Datum:
7 oktober 2022
Tijd:
08:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.zpraalte.nl/social-media-leergang/

Organisator

ZP Raalte
E-mail
aanmelden@zpraalte.nl

Locatie

Bij Lampe
Almelosestraat 2
Raalte, 8102 HD Nederland
+ Google Maps