Laden Evenementen

Lid worden?

Social Media Café voor ondernemers in Raalte

Social-Media-Café-ev

De kracht van LinkedIn voor jouw bedrijf – tips, trucs en de laatste ontwikkelingen

Hoe zet jij social media in voor je bedrijf? Welke social media kanalen gebruik je? En de meest gestelde vraag: wat moet je nu toch posten? Veel ondernemers worstelen met social media. Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken. Daarom organiseert het Startersloket Raalte samen met ondernemersvereniging ZP Raalte een Social Media Café op vrijdagochtend 24 november 2023 Bij Lampe in Raalte.

Wat kun je verwachten bij dit kenniscafé? Social media expert Judith Elissen (Social Media Salland) deelt de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van LinkedIn. Hoe zet je LinkedIn in om jouw bedrijf te laten groeien, je netwerk te vergroten en nieuwe kansen te ontdekken. Daarna is er volop gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen en te netwerken. Kortom na deze ochtend ga je vol inspiratie naar huis.

Aanmelden

Het Social Media Café wordt gehouden op vrijdagochtend 24 november 2023 Bij Lampe in Raalte (Almelosestraat 2) en is van 09:30 uur tot 12:00 uur. Inloop vanaf 09:15 uur.

De bijeenkomst is voor ondernemers uit de gemeente Raalte en omgeving. Ook medewerkers van bedrijven die zich bezighouden met social media zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich voor 17 november opgeven via hallo@startersloketraalte.nl of aanmelden via de website.

Startersloket Raalte en ZP Raalte

De organisatie van deze avond is in handen van het Startersloket Raalte in samenwerking met ondernemersvereniging ZP Raalte.

Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omstreken. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten?

Meer informatie over het Startersloket Raalte? Kijk op www.startersloketraalte.nl of mail naar hallo@startersloketraalte.nl.

Meer informatie of aanmelden

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
09:30 - 12:00
Site:
https://www.zpraalte.nl/aanmelden-social-media-cafe/

Organisator

ZP Raalte
E-mail
aanmelden@zpraalte.nl

Locatie

Bij Lampe
Almelosestraat 2
Raalte, 8102 HD Nederland
+ Google Maps