Laden Evenementen

Lid worden?

Samenwerkingsochtend ZP Deventer / Gasfabriek – 13 oktober 2023

Ontdek, Verbind en Groei tijdens “Deventer meets Raalte en Twello”! 

Op 13 oktober staat er een bijzonder event op de agenda dat je niet wilt missen! ZP Deventer opent haar deuren voor ZP Raalte en ZP Twello tijdens een bruisende Open Coffee.

Ontmoet ZZP’ers uit onze naburige gemeenten, Deventer en Twello, en vergroot je netwerk exponentieel. Connecties smeden met ondernemers buiten je directe omgeving opent deuren naar nieuwe mogelijkheden, frisse perspectieven en kansen die je anders misschien zou missen.

Er staat een supergaaf programma voor je klaar!

9:45 – Inloop: Begin de dag met een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers, een warm welkom en maak vast kennis met gelijkgestemde ondernemers uit Deventer, Raalte en Twello.

10:00 – Inspirerende Aftrap: Laat je inspireren door de welkomstwoorden van de vertegenwoordigers van de 3 zp netwerken: Marian Ellenbroek van ZP Raalte, Marco Rooks van ZP Twello en Hans Lenderink van ZP Deventer. Een geweldige start die de toon zet voor een ochtend vol waardevolle connecties.

10:15 – Meer groei en vrijheid door structuur Tijdens de korte inspiratiesessie door Dagmar IJssel de Schepper duik je in de kern van jouw unieke ondernemersrol. Leer effectiever prioriteren en beheer je tijd en middelen in een kort tijdsbestek. Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat of al jarenlang ervaring hebt, Dagmar IJssel de Schepper deelt praktische inzichten om uit de dagelijkse sleur te stappen, je werk te structureren en nieuwe energie te vinden voor bijvoorbeeld bedrijfsgroei.

11:00 – Verkenningstocht langs Ondernemersparels: Laat je inspireren door een exclusieve rondleiding over het gasfabriek terrein en ontmoet enkele van de meest diverse en inspirerende ondernemers die hier gevestigd zijn. Ontdek hun verhalen, deel ervaringen en leg de basis voor waardevolle samenwerkingen.

11:45 – 12:15 – Uitloop: Er is mogelijkheid om nog even na te praten of te netwerken. Het “kletsbakje” van ZP Raalte staat klaar, om elkaar nog beter te leren kennen.

Laat de inspiratie van de dag doorwerken en laat je zakelijke relaties groeien.

Dit is dé gelegenheid om jouw ondernemerskringen uit te breiden, ideeën uit te wisselen en te leren van anderen die dezelfde passie delen. Vergeet niet, succesvol ondernemerschap gedijt bij het bouwen van sterke connecties.

Reserveer 13 oktober in je agenda en schrijf je nu in! Samen maken we van “Deventer meets Raalte en Twello” een dag vol kansen, inspiratie en groei. We zien je daar!

Meer informatie of aanmelden:

Gegevens

Datum:
13 oktober 2023
Tijd:
09:45 - 12:15
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

ZP Raalte
E-mail
aanmelden@zpraalte.nl