Laden Evenementen

Lid worden?

Samen op stap (uitje ZP Raalte) – 14 mei 2022

Floriade_AerialView

Op zaterdag 14 mei hebben we een bijzondere activiteit op het programma staan. We gaan dan een dagje uit met alle leden van ZP Raalte. Waar gaan we heen? Naar: de Floriade Expo 2022!

Vanaf 14 april 2022 is Almere een half jaar lang hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium word je geraakt door wat je ziet, ruikt en proeft. Inspirerende tuinen, een rondleiding en tentoonstellingen wisselen af met indrukwekkende attracties, verrassende proeverijen, kunst en cultuur.

Wij regelen het vervoer. Gezellig met z’n allen in de bus (het ultiéme schoolreisje-gevoel!). We regelen ook wat lekkers voor onderweg. Aangekomen bij het park kun je van alles gaan ontdekken en beleven. ’s Middags krijgen we een rondleiding over het park onder leiding van een gids. Je krijgt ook een kaartje voor een ritje in de kabelbaan op het park! Durf jij het aan? Zweef hoog boven het Floriade-park in de kabelbaan en maak kennis met dit groene vervoersmiddel van de toekomst. En onderweg geniet je van een prachtig uitzicht over het Floriade-park vanaf 35 meter hoogte. Dat wil je toch meemaken!

Wist je dat de Floriade slechts één keer in de 10 jaar plaatsvindt?

Op zaterdag 14 mei vertrekken we om 09.15 uur richting Almere en we verwachten rond 18.30 uur weer in Raalte aan te komen.  Het belooft een gezellige en onvergetelijke dag te worden. Ga jij ook mee?

Ben je lid, dan ontvang je een uitnodiging via de mail om je aan te melden. Dus, check je mail, meld je aan en ga gezellig mee!

Meer informatie of aanmelden:

Gegevens

Datum:
14 mei 2022
Tijd:
09:15 - 18:30
Evenement Categorie: