Laden Evenementen

Lid worden?

Algemene ledenvergadering – 4 februari 2021 (online)

Zoals ieder vers jaar starten we ook dit jaar met een ZP Raalte Ledenvergadering bijeenkomst. Anders dan anders zal het dit jaar – hoe verrassend ook – online gaan plaatsvinden via ZOOM. Om 19.30 uur openen wij als bestuur de vergadering waarin we onder andere kort terugblikken op afgelopen jaar 2020. We bespreken het financiële resultaat en er zullen wat overige mededelingen worden gedaan.

Gastspreker Katja Staartjes 

Misschien ben je inmiddels een beetje online-moe, maar deze ledenvergadering wil je echt niet missen! Waarom niet? Sowieso omdat het leuk is om elkaar weer even te ‘zien’ al dan niet online. Maar voorál omdat jullie vanaf 20:00 uur – na het officiële gedeelte – je helemaal kunnen laten inspireren door Katja Staartjes. Met adembenemende beelden neemt zij je mee op avontuur en legt ze de link naar thema’s als risico’s nemen, leiderschap, vertrouwen, samenwerken en wendbaarheid. Een geweldig verhaal met impact en interactie! Katja is een bekende, veelgevraagde (online) spreker, (team)coach én schrijfster.

Katja beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder de Mount Everest (8848 meter) als éérste Nederlandse vrouw. Tevens leidde zij expedities. Samen een berg beklimmen van 8000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt het waardevolle inzichten op gebied van samenwerken, leiderschap en omgaan met verandering en tegenslag.  Dankzij haar ruime managementervaring kan Katja haar expeditie-belevenissen ook nog eens uitstekend vertalen naar de praktijk van alledag.

Meer informatie of aanmelden:

Gegevens

Datum:
10 november 2021
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie: