Het laatste nieuws

7 december: kerstbuffet (live cooking) en ondernemen vanuit je hart

Op 7 december is het kerstbuffet van ZP Raalte. Tijdens het buffet houdt Patrick Roozemond van De Kari Company een lezing over de verbinding tussen je hart en het maken van voedingsmiddelen. Het kerstbuffet is van 17.30 tot 21.30 uur bij OP1, Passage 1a in Raalte.

Het kerstbuffet wordt verzorgd door Dirk-Jan Bonsink van Taste for Cooking. De interactieve lezing van Patrick Roozemond gaat het vooral over ondernemen vanuit je hart. Hoe kun je dat als uitgangspunt nemen, ook als het wat minder gaat met je bedrijf of als je een droom hebt die moeilijk te realiseren is.

Verbinding tussen hart en zaak

Patrick Roozemond houdt van de verbindingen tussen hart en zaak, tussen schoonheid en efficiëntie, tussen gevoel en bedrijf, tussen het onzichtbare en het zichtbare. “Ze horen altijd bij elkaar, maar we zijn in ons werk geneigd om vooral naar de uiterlijke kant te kijken, terwijl we echt blij worden van de samenhang tussen beide,“ is zijn overtuiging.

Aandacht voor mensen

Patrick heeft van alles gedaan in zijn werkende leven. “Ik ben een bedrijf in Polen begonnen, ik heb een boek geschreven, mensen en teams gecoacht. Het coachen gaf mij de laatste jaren minder voldoening. Ik voelde dat het tijd werd om zelf iets te ondernemen. Sinds april maken we bij De Kari Company bakwaren op ambachtelijke wijze. Bij de productie van food gaat vooral om efficiëntie, om prijs, om marketing. Wij willen daarin graag weer de menselijke maat betrekken. Voedselproductie gaat óók om aandacht, om puurheid, om gezondheid en vitaliteit. Mijn voorliefde is om dit met mensen te doen die in de huidige arbeidsmarkt moeilijk een plek kunnen innemen.”

Nog niet opgegeven, maar wil je wel komen? Neem dan even contact op met Thérèse Verdoorn.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.