Het laatste nieuws

50e lid voor ZP Raalte

foto-50e-lid_

ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, heeft donderdag 4 juli haar 50e lid verwelkomd: Judith Elissen van Judith Elissen Virtual Support. Zij ontving tijdens de jaarlijkse zomerbarbecue bij Cater Beter in Luttenberg een welkomstcadeau uit handen van voorzitter Vanessa Holtkuile.

Grote diversiteit

Holtkuile: “Het is super om te zien hoe we in korte tijd gegroeid zijn. Dat geeft ook aan dat we aan een vraag voldoen. Onze leden zijn heel divers, qua beroepen maar ook qua leeftijd. Opvallend is dat de verhouding man-vrouw mooi in balans is. Wat we altijd van mensen terug horen is dat de sfeer heel prettig en open is. En dat zien we weer terug in het groeiende ledental.”

Warm netwerk

ZP Raalte is een warm netwerk voor zelfstandige professionals en kleine ondernemers (met minder dan zes medewerkers) en is nu 3 jaar actief in Raalte. Zij behartigt de belangen van de kleinere ondernemers in de gemeente Raalte en zorgt voor netwerkmogelijkheden, het delen van kennis en het verbeteren van de zichtbaarheid van haar leden. Elke maand wordt een netwerkbijeenkomst op een locatie in de gemeente georganiseerd. Daarnaast zet ZP Raalte zich in voor startende ondernemers. Zo bemenst ZP Raalte het startersloket Raalte voor de gemeente Raalte.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.