Het laatste nieuws

4 Februari: netwerkborrel bij ZP Raalte

Op donderdagavond 4 februari gaat ZP Raalte van start met de presentatie van het nieuwe voorjaarsprogramma en eerste ledenvergadering. Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 20.30 uur van harte welkom bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte) om in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Voorafgaand is de ledenvergadering. Deze bijeenkomst is gratis.

Dit nieuwe netwerk, speciaal voor de ZZP’ers in de gemeente Raalte, heeft als doel om zelfstandige professionals met elkaar te verbinden en waar mogelijk de lokale economie te stimuleren. ZP Raalte ging op 10 december officieel van start met de onthulling van haar logo door wethouder Jacques van Loevezijn. Het logo verbeeldt precies waar ZP Raalte voor staat: vele verschillende typen zelfstandige ondernemers die samen vooruit kijken en samen zichtbaarder zijn.

Nieuwsbrief

Zipper geeft nieuws over ontwikkelingen en activiteiten van ZP Raalte. Tevens bevat het aankondigingen en interessante informatie voor zzp-ers.