Fijne feestdagen en een ondernemend 2018!

ZP Raalte wenst jou fijne feestdagen en een ondernemend 2018! We hopen je in het nieuwe jaar weer te ontmoeten bij ZP Raalte. Op een inspirerend en ondernemend jaar! Namens het bestuur en de leden van ZP Raalte!

7 december: kerstbuffet (live cooking) en ondernemen vanuit je hart

Op 7 december is het kerstbuffet van ZP Raalte. Tijdens het buffet houdt Patrick Roozemond van De Kari Company een lezing over de verbinding tussen je hart en het maken van voedingsmiddelen. Het kerstbuffet is van 17.30 tot 21.30 uur bij OP1, Passage 1a in Raalte.

Bijeenkomst ZP Raalte met bezoek aan Magies Glas

Magies Glas

Op donderdagavond 5 oktober organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, een netwerkbijeenkomst met een bezoek aan Magies Glas. Magies Glas is het atelier van glazenier Marije Gies uit Raalte, tevens ook lid van ZP Raalte. In een rondleiding laat zij zien wat Magies Glas zoal doet op het gebied van glas-in-lood…

Lees meer »

Bijeenkomst ZP Raalte ‘Horeca en zp’ers: hoe smaakt dat?’

Jan-Dirk Bonsink

Op donderdagavond 7 september organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, de netwerkbijeenkomst ‘Horeca en zp’ers: hoe smaakt dat?’ De titel belooft het al: dit wordt een smakelijke bijeenkomst! Met twee van zijn food trucks presenteert Jan Dirk Bonsink van VanJan zich die avond. Lekker genieten van zijn bijzondere eigen gemaakte Barista-koffie-thee en speciaal…

Lees meer »

Kom ook naar de gastenavond op 8 juni

ZP Raalte houdt donderdag 8 juni een gastenavond voor geïnteresseerde zelfstandige professionals uit Raalte en omgeving. Leden nemen introducé(e)s mee, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur bij de flexwerklocatie OP1, Passage 1a in Raalte.

Netwerkbijeenkomst ZP Raalte over social media

De Sallandse netwerkorganisatie van zelfstandige professionals, ZP Raalte, houdt op donderdag 11 mei een workshop over het slim gebruiken van social media. Marcel Manenschijn van Moonworkx gaat met leden en belangstellenden zijn kennis delen over Facebook, Instagram en LinkedIn. De bijeenkomst begint om 19.30 uur bij de flexwerklocatie OP1, Passage 1a in Raalte.

Mediatraining voor ZP’ers uit Raalte

‘Bent u nieuws of maakt u het?’ Op donderdagavond 6 april a.s. verzorgt het mediatrainingsbureau Silent Speakers een mediatraining op maat voor ZP Raalte. ‘Weten wat je wel of niet moet doen in de omgang met de media is cruciaal voor zelfstandige professionals’, zegt Ben Posthumus, directeur/eigenaar van het mediatrainingsbureau Silent Speakers. ‘Naast het overtuigend…

Lees meer »

ZP Raalte bestaat 1 jaar!

ZP Raalte, de netwerkvereniging voor zelfstandige professionals en kleine ondernemers in Raalte, bestaat dit jaar één jaar. Dit feit wordt op meerdere momenten in het jaar gevierd, te beginnen met een netwerkborrel op donderdagavond 2 maart.

Maatschappelijk betrokken ondernemen bij ZP Raalte

Henny Zomer

Op donderdagavond 2 februari is Henny Zomer van Stichting Raalter Uitdaging te gast bij ZP Raalte tijdens de maandelijkse netwerkbijeenkomst. Zij vertelt over het maatschappelijk betrokken ondernemen in Raalte en de samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Dit met insteek om de leefbaarheid in Raalte te verbeteren. 

Workshop ‘werken aan je imago’ bij ZP Raalte

Op donderdagavond 12 januari organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, de workshop ‘werken aan je imago’ tijdens de maandelijkse netwerkbijeenkomst. Imagoconsulent Francien Steunenberg laat tijdens de workshop zien hoe een eerste indruk wordt bepaald en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.